ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΨΗΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΑΛΟΠΙΩΑΚΩΝ

Αποκατάσταση πρόσοψης & καθαρισμός υαλοπινάκων

Η αποκατάσταση μιας πρόσοψης κτιρίου και της επιφάνειάς του χρησιμοποιώντας καλαθοφόρο γερανό. Ο καθαρισμός προσόψεων με πλυντήρια πίεσης θα μπορούσε να αφήσει την επιφάνεια πεντακάθαρη από τη συσσώρευση βρωμιάς, μούχλα και καυσαερίου, τα οποία είναι πιο συνηθισμένα ζητήματα σε πολλές περιπτώσεις.


Για παράδειγμα, ένας άγριος κισσός μπορεί να αναπτυχθεί ανεξέλεγκτα εάν δεν ελεγχθεί. Μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην πρόσοψη, εάν δεν αφαιρεθεί, κάτι που θα μπορούσε να απαιτήσει ένα νέο makeover!
Το παραμελημένο σκυρόδεμα, η πέτρα, το σοβάτισμα και οι υαλοπίνακες είναι υπέροχοι βιότοποι για την ανάπτυξη των βρύων, τα οποία ενδέχεται τελικά να καταστρέψουν και να σπάσουν την τοιχοποιία.

Καθαρισμός Πρόσοψης & Υαλοπινάκων Τιμές

Κατηγορίες: Hotel Πελάτης: Studio Suites Ημερομηνία: 15 05, 2019 Τιμή: ποικίλλω Tags: Καθαρισμός Πρόσοψης, Καθαρισμός Υαλοπινάκων, Βαφή και αφαίρεση άγριου κισσού

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες σε (Κλάδεμα Ψηλών Δέντρων, Καθαρισμός Υαλοπινάκων, Αποψίλωση Καθαρισμός Οικοπέδων, Ενοικίαση καλαθοφόρου κλπ). Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση και την άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Ενοικίαση Καλαθοφόρου Αθήνας

ΡΕΘΥΜΝΗΣ 41, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

T: +30 695 192 5333

T: +30 694 577 2096

Ευχαριστώ. Το μήνυμα σας εστάλει
Σφάλμα, δεν στάλθηκε email
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε το email σας