ΔΡΟΜΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  • Home
  • /
  • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Εμπειρογνώμονες εγκατάστασης οδικού φωτός

Η εταιρεία, με έδρα την Αθήνα, προσφέρει υπηρεσίες επισκευής ή αναβάθμισης εγκαταστάσεων για οποιοδήποτε εργασία που απαιτεί ύψος για την εγκατάσταση οδικού φωτισμού για εταιρείες κοινής ωφέλειας, νέες ή υπάρχουσες οικιστικές και εμπορικές περιοχές και δήμους για όλη την Ελλάδα.

Το σύστημα υποστήριξής μας για εγκαταστάσεις φωτισμών δρόμων (συμπεριλαμβανομένων αυτοκινητοδρόμων και κατοικιών)

Οι υπηρεσίες μας διαχειρίζονται από επαγγελματίες οι οποίοι χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές για την κάλυψη των αναγκών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Περιλαμβάνουμε εξειδικευμένα μηχανήματα και εξοπλισμό με έμπειρους ηλεκτρολόγους και χειριστές καλαθοφόρων γερανών για να ικανοποιήσουμε τις συμβατικές σας ανάγκες είτε ενοικιάζοντας μία ή περισσότερες από τις εναέριες πλατφόρμες εργασίας μας, είτε αφήνοντας την εργασία πλήρως σε εμάς με το υπεύθυνο προσωπικό μας για τη διαχείριση των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας και τηρώντας τις προθεσμίες.

Αναζητάτε συνεργάτη για το επόμενο έργο σας;

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες σε (Κλάδεμα Ψηλών Δέντρων, Καθαρισμός Υαλοπινάκων, Αποψίλωση Καθαρισμός Οικοπέδων, Ενοικίαση καλαθοφόρου κλπ). Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση και την άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Ενοικίαση Καλαθοφόρου Αθήνας

ΡΕΘΥΜΝΗΣ 41, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

T: +30 695 192 5333

T: +30 694 577 2096

Ευχαριστώ. Το μήνυμα σας εστάλει
Σφάλμα, δεν στάλθηκε email
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε το email σας