ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ

Καθαρισμός και αποψίλωση οικοπέδων απο ξερά χόρτα

Παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες για την καθαρισμό απομάκρυνση των οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων από δέντρων και άλλων ειδών βλάστησης σε οικόπεδα κατοικημένες ή εμπορικές περιοχές σε δήμους της Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα.

Αναλαμβάνουμε εργασίες για αποψίλωση, καθαρισμός ιδιωτικών οικοπέδων από θαμνοι και ξερά χόρτα, διαμόρφωση ακάλυπτων χώρων εντός οικισμών και εμπορική εκκαθάριση οικοπέδων είτε μεγάλα είτε μικρά, από το αίτημα του πελάτη ακολουθώντας πάντα τις απαιτούμενες νομοθεσίες.

Τα εξειδικευμένα μηχανήματα και εξοπλισμός μας, μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα αφαιρέσουν σωστά τους θάμνους και τη βλάστηση, ώστε να αρχίσετε να εργάζεστε όπως βάση προγραμματος μειώνοντας τον χρόνο και την τιμή.

Νομοθεσία Σημείωση: Οι πυρκαγιές στο γρασίδι ξεκινούν και εξαπλώνονται πολύ γρήγορα και ανταποκρίνονται σε αλλαγές στην ταχύτητα και την κατεύθυνση του ανέμου που καθιστούν τα πράγματα ανεξέλεγκτα και επικίνδυνα. Οι πυρκαγιές σε οικόπεδα με ψηλό γρασίδι θα έχουν ψηλές φλόγες. Αυτές οι πυρκαγιές μπορεί να καούν κατά μήκος τους δρόμους και μονοπάτια αφήνοντας κατοικίες σε κοντινή απόσταση σε κίνδυνο.


Σύμφωνα με την εντολή πυρκαγιάς αρ. 4 Κυβέρνηση 724 db / 22-12-1987 (Άρθρο 1, 2) Οι ιδιοκτήτες γης και άλλων μη ανακαινισμένων περιοχών εντός ή εκτός κατοικημένων περιοχών και έως και τουλάχιστον εκατό (100) μέτρα μακριά πρέπει να διατηρήσουν τον καθαρισμό της περιουσίας τους από:

• ξερά χόρτα

• Ψηλό γρασίδι

• Συστάδες θάμνων

• Η αφαίρεση των άλλων εύφλεκτων υλικών που περιέχονται σε αυτά ή γύρω, για να σταματήσει ο κίνδυνος εξάπλωσης πυρκαγιάς.

Αναζητάτε συνεργάτη για το επόμενο έργο σας;

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες σε (Κλάδεμα Ψηλών Δέντρων, Καθαρισμός Υαλοπινάκων, Αποψίλωση Καθαρισμός Οικοπέδων, Ενοικίαση καλαθοφόρου κλπ). Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση και την άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Ενοικίαση Καλαθοφόρου Αθήνας

ΡΕΘΥΜΝΗΣ 41, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

T: +30 695 192 5333

T: +30 694 577 2096

Ευχαριστώ. Το μήνυμα σας εστάλει
Σφάλμα, δεν στάλθηκε email
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε το email σας