ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΙΜΕΣ

Καθαρισμός Αποψίλωση Οικοπέδων απο ξερόχορτα

Παρέχουμε υπηρεσίες για τον καθαρισμό οικοπέδων από άγρια βλάστηση και αποψίλωση των οικοπέδων και των ακάλυπτων χωρών από τα ξερά χόρτα, θάμνους, δέντρα και άλλα εύφλεκτα υλικά σε οικόπεδα που κατοικούνται σε εξωτερικούς χώρους.

Αναλαμβάνουμε εργασίες για αποψίλωση, καθαρισμό ιδιωτικών οικοπέδων από θάμνους και ξερά χόρτα και την απομάκρυνσή τους, διαμόρφωση ακάλυπτων χώρων εντός οικισμών και εμπορική εκκαθάριση οικοπέδων είτε μεγάλα είτε μικρά, από το αίτημα του πελάτη ακολουθώντας πάντα τις απαιτούμενες νομοθεσίες.

Τα εξειδικευμένα μηχανήματα και εξοπλισμός μας, μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα αφαιρέσουν σωστά τους θάμνους και τη βλάστηση, ώστε να αρχίσετε να εργάζεστε σε βάση προγράμματος μειώνοντας τον χρόνο και την τιμή.

Νομοθεσία Σημείωση: Οι πυρκαγιές στο γρασίδι ξεκινούν και εξαπλώνονται πολύ γρήγορα και ανταποκρίνονται σε αλλαγές στην ταχύτητα και την κατεύθυνση του ανέμου που καθιστούν τα πράγματα ανεξέλεγκτα και επικίνδυνα. Οι πυρκαγιές σε οικόπεδα με ψηλό γρασίδι θα έχουν υψηλές φλόγες. Αυτές οι πυρκαγιές μπορεί να κάψουν κατά μήκος τους δρόμους και μονοπάτια αφήνοντας κατοικίες σε κοντινή απόσταση σε κίνδυνο.


Σύμφωνα με την εντολή πυρκαγιάς αρ. 4 Κυβέρνηση 724 db / 22-12-1987 (Άρθρο 1, 2) Οι ιδιοκτήτες γης και άλλων μη ανακαινισμένων περιοχών εντός ή εκτός κατοικημένων περιοχών και έως και τουλάχιστον εκατό (100) μέτρα μακριά πρέπει να διατηρήσουν τον καθαρισμό της περιουσίας τους από:


• Καθαρισμό ιδιωτικών οικοπέδων από ξερά χόρτα και ψηλό γρασίδι

• Αποψίλωση ιδιωτικών οικοπέδων, δέντρων και μαζεμένων θάμνων

• Διαμόρφωση και καθαρισμός οικοπέδου

• Καθάρισμα σκουπιδιών, μπάζων και άλλα εύφλεκτα υλικά

• Η απομάκρυνση άλλων εύφλεκτων υλικών που περιέχονται σε οικόπεδα για να σταματήσει ο κίνδυνος εξάπλωσης της πυρκαγιάς.

Καθαρισμος αποψίλωση οικοπέδου | Τιμές, Κόστος & Προσφορές

Χρειάζεστε αποψίλωση η καθαρό οικοπέδο απο ξερά χóρτα;

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε το email σας