ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΙΜΕΣ

Καθαρισμός Οικοπέδων απο ξερόχορτα

Παρέχουμε υπηρεσίες για τον καθαρισμό, την απομάκρυνση και την αποψίλωση των οικοπέδων και των ακάλυπτων χώρων από τα ξερά χόρτα, θάμνους, δέντρα, βλάστηση και αλλά εύφλεκτα υλικά σε οικόπεδα που κατοικούνται σε εμπορικές, κατοικημένες περιοχές στους δήμους της Αθήνας.

Αναλαμβάνουμε εργασίες για αποψίλωση, καθαρισμός ιδιωτικών οικοπέδων από θάμνοι και ξερά χόρτα και στην απομάκρυνση τους, διαμόρφωση ακάλυπτων χώρων εντός οικισμών και εμπορική εκκαθάριση οικοπέδων είτε μεγάλα είτε μικρά, από το αίτημα του πελάτη ακολουθώντας πάντα τις απαιτούμενες νομοθεσίες.

Τα εξειδικευμένα μηχανήματα και εξοπλισμός μας, μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα αφαιρέσουν σωστά τους θάμνους και τη βλάστηση, ώστε να αρχίσετε να εργάζεστε όπως βάση προγραμματος μειώνοντας τον χρόνο και την τιμή.

Νομοθεσία Σημείωση: Οι πυρκαγιές στο γρασίδι ξεκινούν και εξαπλώνονται πολύ γρήγορα και ανταποκρίνονται σε αλλαγές στην ταχύτητα και την κατεύθυνση του ανέμου που καθιστούν τα πράγματα ανεξέλεγκτα και επικίνδυνα. Οι πυρκαγιές σε οικόπεδα με ψηλό γρασίδι θα έχουν ψηλές φλόγες. Αυτές οι πυρκαγιές μπορεί να καούν κατά μήκος τους δρόμους και μονοπάτια αφήνοντας κατοικίες σε κοντινή απόσταση σε κίνδυνο.


Σύμφωνα με την εντολή πυρκαγιάς αρ. 4 Κυβέρνηση 724 db / 22-12-1987 (Άρθρο 1, 2) Οι ιδιοκτήτες γης και άλλων μη ανακαινισμένων περιοχών εντός ή εκτός κατοικημένων περιοχών και έως και τουλάχιστον εκατό (100) μέτρα μακριά πρέπει να διατηρήσουν τον καθαρισμό της περιουσίας τους από:


• καθάρισμο από ξερά χόρτα, ψηλό γρασίδι και κλαδιά

• Αποψίλωση Συστάδες θάμνων, Δεντρα

• διαμόρφωση οικοπέδου

• καθάρισμα σκουπίδιων, μπάζα και αλλά εύφλεκτα υλικά

• Η αφαίρεση των άλλων εύφλεκτων υλικών που περιέχονται σε αυτά ή γύρω, για να σταματήσει ο κίνδυνος εξάπλωσης πυρκαγιάς.

Καθαρισμος οικοπέδου | Τιμές, Κόστος & Προσφορές

Χρειάζεστε καθαρό οικοπέδο απο ξερά χóρτα;

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε το email σας