ΚΟΨΙΜΟ, ΚΟΠΗΣ ΨΗΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ ΤΙΜΕΣ

Κόψιμο, κοπής ψηλών δέντρων με καλαθοφόρο γερανό

kalathofora.gr

Ποσό κοστίζει η κοπή δέντρων με καλαθοφόρο γερανό;

Το συνολικό κόστος κοπής ενός δέντρου υπολογίζεται με βάση διάφορους παράγοντες. Εάν η κοπή του δέντρου είναι υψηλή και υπάρχουν πολλά κλαδιά που πρέπει να αφαιρεθούν με γερανό, αυτό σημαίνει ότι το κόστος του κόψιμο ψηλών δέντρων θα αυξηθεί, αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως σε εξαιρετικά ψηλά και επικίνδυνα δέντρα που καμπυλώνουν πάνω από τα σπίτια.

Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που εξετάζουμε για να προσδιορίσουμε το κόστος κοπής ενός δέντρου και την αφαίρεσή του:


Τοποθεσία – Η τοποθεσία παίζει μεγάλο ρόλο αν η κοπή ενός δέντρου απαιτεί γερανό είναι εντός της πόλης.


Μέγεθος δέντρου - Το συνολικό ύψος του δέντρου είναι ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες κόστους.
Η διάμετρος του κορμού του δέντρου για κόψιμο παίζει ρόλο στο πόσο θα πληρώσετε. Θεωρητικά, θα μπορούσατε να πληρώσετε περισσότερα για ένα πιο κοντό και χοντρό δέντρο ενώ για ένα πιο ψηλό και πιο λεπτό, λιγότερα.


Κατάσταση - Εάν το δέντρο πεθαίνει, είναι νεκρό ή σαπίζει, η εργασία θα είναι ευκολότερη και θα έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερη τιμή.


Ανάγκες εξοπλισμού - Κοστίζει περισσότερο όταν ένα ψηλώ δέντρο είναι επικίνδυνο. Όσο πιο περίπλοκες τεχνικές χρησιμοποιούνται τόσο περισσότερος εξοπλισμός και προσωπικό χρειάζεται.


Ανησυχίες για την ασφάλεια και τον κίνδυνο - Είναι φθηνότερο να κόψεις ένα ψηλώ επικίνδυνο δέντρο με ασφάλεια, μακριά από σπίτια, από άλλα εμπόδια και γύρω από το οικόπεδό σας.


Απαιτείται χρόνος και πλήρωμα - Εάν χρειάζεστε περισσότερους εργάτες για να μετακινήσετε κομμένα κλαδιά και κομμένους κορμούς από το ακίνητο σας ή αν δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γερανό καλαθιού, η τιμή είναι πιθανό να είναι υψηλότερη και ειδικά εάν ο κλαδευτής πρέπει να σκαρφαλώσει στο δέντρο.


Kαθώς απόβλητα συλλογή (Αποκομιδή) - Οι τιμές κοπής δέντρων δεν περιλαμβάνουν την απομάκρυνση κομμένων κλαδιών και κορμών δέντρων. Καλέστε τον δήμο σας για να μάθετε αν μπορεί να τα παραλάβει ή ίσως χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον για την αφαίρεση άκρων.


Ποσο κοστιζει τη μεταφορά κομμένων κλαδιών; - Αναλαμβάνουμε επίσης τη μεταφορά κομμένων κλαδιών και κορμός (Αποκομιδή) και την απομάκρυνση των κομμένων δέντρων από την ιδιοκτησία σας με τα κατάλληλα φορτηγά με αρπάγη προς ενοικίαση κατόπιν αιτήματος.


Προδιαγραφές πελατών - Για να λάβουμε ένα ακριβές κόστος μιας αφαίρεσης δέντρων, πρέπει να κλείσουμε ένα ραντεβού για να έρθουμε και να το δούμε αυτοπροσώπως.


Νομοθεσία για κόψιμο, κοπής δέντρων: Πού και πότε απαιτείται άδεια

Χρειάζεστε άδεια για την κοπή και αφαίρεση δέντρου; - Εάν τα δέντρα βρίσκονται σε οικόπεδο εντός ή εκτός της ζώνης σχεδιασμού, εντός δασικής περιοχής τότε θα χρειαστούμε άδεια. Δεν θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε αν δεν έχετε την απαραίτητη άδεια από τον πολεοδομικό σχεδιασμό ή το δασικό γραφείο. Αλλιώς καλέστε μας να βρούμε άλλες λύσεις.

Κοπής ψηλών δέντρων με γερανό τιμές

Τιμή: Η πολυπλοκότητα της εργασίας αντανακλά την τιμή. Ετικέτες: κόστος κοπή δέντρων, νομοθεσία, κοπή δέντρων άδεια, καλαθοφόρο γερανό

Πόσο θα κοστίζει η κοπή, κόψιμο ψηλών των δέντρων με καλαθοφόρο γερανό;

Πόσο θα κοστίζει το κόψιμο των δέντρων με καλαθοφόρο γερανό;

Κόψιμο, Κοπής ψηλών δεντρων με καλαθοφόρο γερανό τιμές

Θέλετε να νοικιάσετε ενός γερανόυ (Καλαθοφόρου) για κοπής δέντρων

Αθηνά Αττική T: +30 698 578 0000
Ευχαριστώ. Το μήνυμα σας εστάλει
Σφάλμα, δεν στάλθηκε email
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε το email σας