ΚΛΑΔΕΜΑ ΨΗΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΜΕ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ ΓΕΡΑΝΟ

Κλάδεμα ψηλών δέντρων με Καλαθοφόρο Γερανό

Η εταιρία με έδρα στην Αθήνα, η οποία παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στη βιομηχανία κλάδευσης ψηλών δέντρων με ανυψωτικό καλαθοφόρο γερανό για κάθε σεζόν. Εξειδίκευση στο να βεβαιωθείτε ότι δεν παρεμβαίνουν σε δημόσια έργα όπως ηλεκτροφόρα καλώδια, δρόμους ή πεζόδρομους για εμπορικές και κατοικημένες περιοχές.

Το κλάδεμα ψηλών δέντρων με ανυψωτικό γερανό
είναι μια από τις βασικές υπηρεσίες μας. Όσον αφορά το κλάδεμα Υψηλών δέντρων, επικεντρωνόμαστε σε ψηλές κορυφές δέντρων και τον καθαρισμό του χώρου σας απο ξερά επικίνδυνα μεγάλα κλαδιά. Αυτό περιλαμβάνει την γρήγορη και ασφαλή απομάκρυνσή τους για την αποφυγή ατυχημάτων λόγω αναπόφευκτων πτώσεων. Σε περιπτώσεις ασθενειών δέντρων, θα αντιμετωπίσουμε ακόμη και το θέμα με θεραπείες δέντρων..
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αφήνουμε την περιοχή εργασίας μας καθαρή μόλις αναλάβουμε την εργασία κλαδέματος.

Όλο το χρόνο, αναλαμβάνουμε την κοπή και το κλάδεμα ψηλών επικίνδυνων δέντρων με καλαθοφόρο γερανό σε όλους τους τύπους έργων υψηλών δέντρων με καλαθοφόρο ανυψωτικό. Το κλάδεμα ή κοπή ψηλών δέντρων και θάμνων γίνεται από όλους τους ειδικούς κλαδευτές και δενδροκηπευτές. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι πάντα αποστειρωμένος, το οποίο διατηρεί την υγεία των δέντρων πάντα σε καλή ποιότητα και αποτρέπει τη διασταυρούμενη μόλυνση.

Αναλαμβάνουμε επίσης τη μεταφορά κομμένων κλαδιών (Αποκομιδή) και την απομάκρυνση των κομμένων δέντρων από τις εγκαταστάσεις σας με τα κατάλληλα καλαθοφόρα μηχανήματα, κατόπιν αιτήματος. Οι καλαθοφόρα γερανοί μας είναι ένας από τους πιο κατάλληλους μηχανισμούς για την συλλογή κλάδεμα υψηλών δέντρων και απομάκρυνση των κομμένων κλαδιών και παραμένει έξω από τις εγκαταστάσεις σας.

Αναζητάτε συνεργάτη για το επόμενο έργο σας;

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες σε κλάδεμα Ψηλών Δέντρων με καλαθοφόρο γερανό και προσωπικό που εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση και την άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Ενοικίαση Καλαθοφόρου Αθήνας

ΡΕΘΥΜΝΗΣ 41, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

T: +30 695 192 5333

T: +30 694 577 2096

Ευχαριστώ. Το μήνυμα σας εστάλει
Σφάλμα, δεν στάλθηκε email
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε το email σας