ΚΛΑΔΕΜΑ ΨΗΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΜΕ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ ΓΕΡΑΝΟ | ΤΙΜΕΣ, ΑΘΗΝΑ

Κλάδεμα Ψηλών Δέντρων Τιμές

Η εταιρία με έδρα στην Αθήνα, η οποία παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στη βιομηχανία κλάδευσης ψηλών δέντρων με καλαθοφόρο γερανό για κάθε σεζόν. Εξειδίκευση στο να βεβαιωθείτε ότι δεν παρεμβαίνουν σε δημόσια έργα όπως ηλεκτροφόρα καλώδια, δρόμους ή πεζόδρομους για εμπορικές και κατοικημένες περιοχές.

Το κλάδεμα ψηλών δέντρων, ο καθαρισμός και η φαρμακευτική αγωγή των δέντρων είναι μια από τις βασικές υπηρεσίες μας. Όσον αφορά το κλάδεμα δέντρων, επικεντρωνόμαστε σε ψηλές κορυφές δέντρων και σε επικίνδυνα μεγάλα κλαδιά. Αυτό περιλαμβάνει την γρήγορη και ασφαλή απομάκρυνσή τους για την αποφυγή ατυχημάτων λόγω αναπόφευκτων πτώσεων. Σε περιπτώσεις ασθενειών δέντρων, θα αντιμετωπίσουμε ακόμη και το θέμα με θεραπείες δέντρων..

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αφήνουμε την περιοχή εργασίας μας καθαρή μόλις αναλάβουμε την εργασία.

Όλο το χρόνο, λαμβάνουμε όλους τους τύπους έργων κλαδέματος δέντρων με καλαθοφόρο γερανό (ανάλογα με την εποχή και το δέντρο). Το κλάδεμα ή κοπή ψηλών δέντρων και θάμνων γίνεται από όλους τους ειδικούς κλαδευτές και δενδροκηπευτές. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι πάντα αποστειρωμένος, το οποίο διατηρεί την υγεία των δέντρων πάντα σε καλή ποιότητα και αποτρέπει τη διασταυρούμενη μόλυνση.

Αναλαμβάνουμε επίσης τη μεταφορά κομμένων κλαδιών και την απομάκρυνση των κομμένων δέντρων από τις εγκαταστάσεις σας με τα κατάλληλα καλαθοφόρα μηχανήματα, κατόπιν αιτήματος. Οι kαλαθοφόρα γερανοί μας είναι ένας από τους πιο κατάλληλους μηχανισμούς για την συλλογή και απομάκρυνση των κομμένων κλαδιών και παραμένει έξω από τις εγκαταστάσεις σας.

Αναζητάτε συνεργάτη για το επόμενο έργο σας;

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες σε (Κλάδεμα Ψηλών Δέντρων, Καθαρισμός Υαλοπινάκων, Αποψίλωση Καθαρισμός Οικοπέδων, Ενοικίαση καλαθοφόρου κλπ). Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση και την άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Ενοικίαση Καλαθοφόρου Αθήνας

ΡΕΘΥΜΝΗΣ 41, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

T: +30 695 192 5333

T: +30 694 577 2096

Ευχαριστώ. Το μήνυμα σας εστάλει
Σφάλμα, δεν στάλθηκε email
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε το email σας